Nieuws

Nieuws

Een nieuwe site

Als beginnend ondernemer knutselde ik mijn eerste site zelf in elkaar. Best aardig, voor het oog. Door de jaren heen werd ie steeds wat mooier, maar ik blijf natuurlijk een kindercoach en geen websitebouwer.
En omdat het ook fijn is om niet álles zelf te hoeven doen, besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe website. Gemaakt door iemand die er wel verstand van heeft.

Samen met Roy van Brink-Multimedia ging ik het website-avontuur aan. Hij met zijn technisch oog, ik met mijn creatieve blik. Een proces van sparren over de juiste uitstraling, de meest overzichtelijke indeling, de beste keuzes m.b.t. vindbaarheid van de site.
In zijn greenscreen fotostudio maakten we vervolgens foto’s die de sfeer van SIJS prachtig weergeven.
Het resultaat is precies waar ik op gehoopt had: een echte SIJS-site!