Dit is SIJS

We doen het samen

“Waarom moeilijk doen, als het samen kan”
Het is mijn missie om het vragen van hulp bij opvoeden en opgroeien voor zowel ouders als kinderen de normaalste zaak van de wereld te maken. Want waarom zou dat het niet zijn?

Als kind kom je naar SIJS, omdat je iets wil leren en iemand zoekt die met je meedenkt. Dit kom je doen op een fijne plek, waar je leuke dingen doet. Ondertussen kun je al je vragen stellen, je verhaal doen en krijg je de kans om te groeien.

Als ouder kom je omdat je weet dat je kind gezien wordt, gewoon zoals hij is. Zodat je, zonder angst voor een oordeel, je zorgen over je kind kan delen en samen kan sparren over waar hij/zij mee worstelt en hoe hier verandering in te brengen.

Voel je welkom

Kinderen van 6 tot 14 jaar kunnen bij SIJS Kindercoaching terecht voor ondersteuning op het gebied van:

* zelfvertrouwen
* mentale weerbaarheid en veerkracht
* sociaal-emotionele ontwikkeling
* welbevinden

Gewoon een fijne plek

Het mag ook leuk zijn!
Nieuwe dingen leren over jezelf en jezelf ontwikkelen hoeft niet ‘zwaar’ en ingewikkeld te zijn. De begeleiding die SIJS biedt is daarom laagdrempelig, zo ‘luchtig’ mogelijk, creatief, gezellig en vooral positief.

Het keetje
De praktijk is gevestigd in een knusse ruimte in de tuin. Het ‘keetje’ biedt een warm en geborgen plekje waar kinderen zich (zo leert de ervaring) heerlijk thuis voelen. Het is een plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn, zichzelf leren kennen en weer leren trots te zijn op zichzelf. Waar kinderen gezien worden en er ‘met’ in plaats van ‘over’ ze gepraat wordt.

Voor alle kinderen
In één-op-één-trajecten wordt een helpende hand geboden aan kinderen die een gerichte hulpvraag hebben. Daarnaast biedt SIJS laagdrempelige workshops en cursussen, waarin kinderen vaardigheden leren om steviger in hun schoenen en in de wereld te staan.