Zelf thuis met je kinderen bezig zijn met leuke, creatieve, laagdrempelige, maar superwaardevolle opdrachten; dat is SIJS@home!

Er zijn zo enorm veel manieren om te werken aan het zelfvertrouwen en zelfbeeld van je kind, om je kind beter te leren omgaan met emoties, met tegenslagen... Zonde om die binnen de muren van mijn praktijk te houden!

Omdat ik het belangrijk vind dat iedere ouder thuis aandacht besteedt aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van zijn/haar kind, heb ik een aantal werkvormen zodanig op papier gezet dat je ze eenvoudig zelf thuis kunt doen.
Je hebt er geen ingewikkelde materialen voor nodig, ze kosten geen uren de tijd en ze vragen geen eindeloze voorbereidingstijd van jou als ouder. Even lezen en je kan aan de slag! Lekker toch?

Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe werkvormen. Word je graag op de hoogte gehouden? Klik hier om je in te schrijven voor de malinglijst van SIJS@home. Je ontvangt dan de werkvorm direct in je mailbox... nog gemakkelijker!
(Je hoeft niet bang te zijn dat ik je mailadres voor andere doeleinden gebruik.. daar heb ik zelf namelijk ook een enorme hekel aan!)

Veel plezier samen!


DIT BEN IK!
Een tekenopdracht die je een mooi inkijkje geeft in het zelfbeeld van jouw kind!

SIJS@home DIT BEN IK.pdf


DE STIP
Een verhaal over 'ik kan het niet'...
of toch wel?

SIJS@home DE STIP.pdfBALLON BLAZEN
Het belang van je gevoelens uiten
visueel gemaakt

SIJS@home BALLON BLAZEN.pdf