Eén keer per maand komt de SIJS-meidenclub bij elkaar! Het ‘keetje’ van SIJS wordt dan anderhalf uur lang gevuld met een hoop geklets, gegiechel, discussies, saamhorigheid en gefröbel.

In een kleine, vast groep gaan we aan de slag met ‘van alles en nog wat’ rondom stevig in je schoenen staan. Op een gezellige, laagdrempelige en creatieve manier hebben we het over toch wel lastige onderwerpen als zelfbeeld, zelfkennis, weerbaarheid, grenzen aangeven, omgaan met emoties.
Niet omdat er echt iets ‘aan de hand is’, maar omdat het voor ieder kind fijn is om wat extra bagage en handvatten te hebben op het gebied van zelfvertrouwen. Ons zelfvertrouwen gaat namelijk ons leven lang met ups en downs en wordt voortdurend op de proef gesteld… en hoe fijn is het om al kennis en vaardigheden in huis te hebben om hier op een goede manier mee op te gaan?
Ik gun dat ieder kind!


Praktische zaken:

De meidenclub is voor meiden van 9 tot 12 jaar.
Op dit moment is de meidenclub vol. Bij voldoende animo is er de mogelijkheid om een nieuwe meidenclub te starten. Bovendien kan het ook zo zijn dat er een keer een plaatsje vrijkomt, wellicht voor uw dochter? Neem bij interesse dus zeker contact op!

De meisjesclub is voor meisjes van 7 en 8 jaar.
Voor deze club zijn al een aantal aanmeldingen, maar nog niet voldoende om te starten.
Misschien maakt uw dochter deze club wel compleet?
Datum en tijd voor de meisjesclub wordt in overleg met alle ouders bepaald.

Deelnemen aan de meidenclub of de meisjesclub gebeurt per kwartaal. Dit betekent dat de groep steeds voor 3 bijeenkomsten bestaat uit dezelfde meiden, wat fijn is voor het gevoel van veiligheid. Kosten zijn €67,50 per kwartaal. (inclusief materiaal)
De bijeenkomsten vinden één keer per maand plaats en duren 1 ½ uur.