Onze zoon van 9 jaar is erg gevoelig en laat alles te veel binnen komen. Hij kwam vaak verdrietig thuis van school en van het buiten spelen met een grotere groep kinderen. Hij voelde zich vaak gepest en zijn zelfvertrouwen was ver te zoeken.
Ik kwam terecht op de site van SIJS Kindercoaching en het sprak mij meteen aan.
Na een intakegesprek, kreeg onze zoon 4 sessies bij Susan. In deze 4 sessies heeft hij veel geleerd. Op een keer zei hij tegen mij.. “mam mij krijgen ze niet meer om. Ik sta zo sterk als een boom."
Dat is toch geweldig?
Het gaat nu al veel beter met onze zoon. Alleen het gevoel al dat hij begrepen en geholpen werd heeft hem al sterker gemaakt. Met de tips van Susan kunnen we er nu samen verder aan werken.

We zijn heel erg tevreden. Bedankt Susan.
(ouders van T, 9 jr, na 4 sessies ivm zelfvertrouwen)"Wij hebben de begeleiding die Susan onze zoon heeft gegeven als heel fijn ervaren.

Ze heeft een open houding en werkt vanuit haar hart, dit is voelbaar voor zowel ouder als kind.
Ze geeft zowel ouder als kind duidelijke handvaten door het probleem inzichtelijk te maken op een speelse manier. Wij zijn heel tevreden!"
(ouders van D, 7 jr, na 4 sessies ivm boosheid en somberheid)


"Onze zoon is een zeer gevoelig jongetje dat niet meteen ergens op zijn gemak is. De klik met Susan was er echter al heel snel. Susan heeft een talent om kinderen zichzelf te laten zijn en op een luchtige manier onderwerpen begrijpelijk en bespreekbaar te maken.
We zijn SIJS Kindercoaching erg dankbaar voor de juiste inzichten, tips en positieve coaching!"

(ouders van L, 5 jr, na traject van 4 sessies ivm onzekerheid en gevoeligheid)


"Onze oudste dochter was erg onzeker en ook haar prestaties op school liepen terug. Samen met de docent kwamen we tot de conclusie dat onze dochter faalangst had. Tja, en dan ga je op zoek naar mogelijkheden om je kind te helpen. Je wil tenslotte dat je kind lekker in haar vel zit en met plezier naar school gaat. Een van de mogelijkheden bleek in de vorm van kindercoaching.
Onze dochter is met veel plezier naar de bijeenkomsten met Susan geweest en zag deze ook een beetje als haar aandachtmomentje. Het heeft haar meer inzicht gegeven in haar eigen gevoel en ze kan er ook beter over praten. Wanneer je kind met je praat, kun je ze als ouder ook beter helpen. Wij zijn dan ook erg blij dat er kindercoaches zijn zoals Susan die net dat extra steuntje kunnen zijn voor je kind wanneer dat nodig is."

(Ouders van een meisje van 10 met faalangst)