Open Praktijkdag Uden 2019

Op 13 oktober 2019 organiseren Wendy Elie (Coaching & Leren) en Susan van de Wetering
(ik dus, van SIJS Kindercoaching) alweer voor de derde keer de Open Praktijkdag Uden.
Er doen dit jaar zo'n 30 praktijken mee!


Tijdens de Open Praktijkdag zetten allerlei verschillende praktijken hun deuren open, zodat je een kijkje kunt komen nemen. Weet je eindelijk wat je buurman nou eigenlijk doet, wat er in die praktijk te doen is waar je iedere dag langs fietst, of waar je terecht kunt nu je je even niet zo fijn voelt. De overeenkomst tussen al deze praktijken is dat ze allemaal als doel hebben om de Udenaren lekker in hun vel te laten zitten, ieder op hun eigen unieke manier.
In deze flyer stellen alle deelnemende praktijken zich aan je voor: deelnemers OPU 2019.pdf
Meer info en de activiteiten die zij aanbieden lees je op www.openpraktijkdaguden.nl

SIJS zet dit jaar natuurlijk ook weer de deuren van haar keetje open!Tijdens de Open Praktijkdag zijn er twee informatiebiijeenkomsten bij SIJS, één voor volwassenen, één voor kinderen, genaamd; 'Dit is kindercoaching!'In de bijeenkomst voor volwassenen (om 11 uur) is iedereen welkom die meer wil weten over kindercoaching in het algemeen en mijn werkwijze in het bijzonder.

Omdat je beroepsmatig met kinderen te maken hebt, je vader of moeder bent van een kind wat wel een steuntje in de rug kan gebruiken, of omdat je gewoon nieuwsgierig bent naar ons prachtige vak.

Ik zal o.a. informatie geven over wat kindercoaching is en welke visie ik heb op (probleem)gedrag en ontwikkeling van zelfvertrouwen. Daarnaast wil ik je graag mijn werkwijze laten ervaren, door zelf met werkvormen aan de slag te gaan. Een uur vol informatie, inspiratie en beleving dus!


De bijeenkomst voor kinderen (om 14 uur) is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Als je kind niet lekker in zijn vel zit en je overweegt om ondersteuning te gaan zoeken, is deze bijeenkomst een mooie manier van kennismaken met SIJS Kindercoaching. Lekker laagdrempelig en ongedwongen.

Ik zal aan de kinderen vertellen wat kindercoaching is en met welke hulpvragen kinderen bij me komen. Daarna gaan we uiteraard ook aan de slag met een aantal werkvormen.


Om er zeker van te zijn dat ik voldoende zitplekken, koffie en ranja klaar heb staan, vraag ik je om je hieronder in te schrijven als je de bijeenkomst bij wil wonen.
Ik zie je graag!

Ik schrijf me in voor de informatiebijeenkomst 'Dit is kindercoaching!'

Ik schrijf mijn zoon/dochter in voor de informatiebijeenkomst 'Dit is kindercoaching!'